Nové proteínové krekry s paradajkami a bazalkou

23. 1. 2023Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

Jemne solené, do chrumkava pečené. Zahryznite sa do nových krekrov s paradajkami a bazalkou. Bežné pečivo už nebudete potrebovať.

Nové proteínové krekry s paradajkami a bazalkou

Občas sa hodí mať poruke slaný snack, ktorý zaženie chuť na niečo dobré aj poriadny hlad. Na rožky po kabelkách pokojne zabudnite. Tieto krekry si obľúbite vy aj vaša línia.

Ochutnať krekry

Kedy siahnuť po proteínových krekroch?

  • Sú skvelou prílohou k najrôznejším zeleninovým šalátom. Napríklad aj k tomu s mozzarellou. Taká kombinácia bezpečne zasýti. 
  • Až budete hľadať pečivo pod obľúbenú nátierku (napríklad tvarohovú alebo vajíčkovú), vymeňte ho za krekry. Hodí sa aj k dipom. Odľahčenie telo jedine uvíta. 
  • Pribaľte ich do batohu na výlet. Môžete si chrumkať po ceste. 

Chrumnúť si

Prečo sú krekry vhodnejšie ako pečivo?

  • Ich základ tvorí zmes rastlinných zdrojov bielkovín. Nielenže zasýtia, ale pomáhajú tiež s ochranou svalovej hmoty
  • Majú nízky glykemický index. Ocenia ich tak všetci, ktorí si želajú zhodiť nejaké to kilo. 
  • V zložení čítate: paradajky, soľ, oregano, bazalka, olivový olej, paprika a cesnak. Nepridali sme do nich žiadny konzervant, farbivo ani dochucovadlo. Navyše sú vegánske
  • Pre dlhší pocit sýtosti a lepšie zažívanie v krekroch nechýba porcia vlákniny. 
  • Môžete ich hneď od 1. kroku diétneho plánu. Balenie odporúčame rozdeliť na štvrtiny. 

Ďalšie tipy na slané snacky

Tento článok stojí za zdieľanie!

Bažíte po ďalších témach?

Budeme vám ich posielať do e-⁠mailu.
Môžete sa kdykoľvek odhlásiť.
Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov
skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.