Keto Diet
Košík 0

„Vo dvojici sa to lepšie zvládne,“ potvrdzujú Lucie s Václavom

20. 8. 2024Tento článok vám zaberie 4 min čítaniaTereza Břízová

Trošku hanblivý, vždy usmievavý. Taký je prvý manželský pár našej redukčnej premeny. Do diéty sa vrhli, pretože chcú byť aktívnymi rodičmi pre svoje dve ratolesti. Ako sa im darilo?  

ucie a Václav schudli s KetoDiet

Normálne žiť. Obyčajné prianie, ktoré však dokáže pekne skomplikovať práve nadváha. Už od januára chodia obaja pravidelne na prechádzky. Rozhodli sa k pohybu pridať aj odľahčené stravovanie, a tak sa prihlásili do našej výzvy. 

Lucie pred začiatkom chudnutia

  • Vek: 37 rokov  
  • Výška: 166 cm  
  • Váha: 95 kg  

Potrebujem zmenu. Chcem sa cítiť lepšie.“  
 

Lucie pred začiatkom chudnutia

Václav pred začiatkom chudnutia

  • Vek: 45 rokov  
  • Výška: 178 cm  
  • Váha: 135 kg

Trénujem futbalovú prípravku a rád by som chalanom na ihrisku stačil. Do konca roka chcem na váhe vidieť dvojciferné číslo.“ 

Václav pred začiatkom chudnutia

Lucie a Václav pred chudnutím s KetoDiet

Lucie je kuchárkou v školskej jedálni  

Kompletne zmeniť jedálniček pre ňu nebolo vôbec ľahké. „Na začiatku to v práci bolo peklo,“ priznáva. Donútilo ju to premýšľať o svojej životospráve a o tom, čo je.  

S deťmi vyrazili do KFC

Hneď na začiatku diéty na seba Vašek s Luciou ušili bič v podobe návštevy KFC. Poctivo si však objednali šalát a odolali pokušeniu vyprážaných lákadiel. Doma potom návšteve odovzdali zásoby údeného mäsa, aby ich nezvádzalo k ukrajovaniu.

Začiatky diéty však neboli úplne jednoduché. „Bolo to pre nás niečo nové. Mali sme problém dodržať pravidelnosť,“ zhodujú sa a dodávajú, že aby nezabudli, radšej si nastavovali upozornenia na telefóne.  

Václav sa bál, že mu keto porcie nebudú stačiť  

„Myslel som, že toho bude málo,“ hovorí. Nakoniec ho prekvapilo, že vôbec nebol hladný.  

„Príprava je rýchla. Sem-tam som sa pozeral na FB skupinku, ako sa s jedlami niektorí vyhrajú. Ja som si občas pripravil cestoviny s vajíčkom alebo panna cottu s horúcimi malinami.   

Jedlo však u nás chystala hlavne manželka. Máme radi cesnakové placky. Na jednu placku sme si dali tri druhy syra, prikryli to druhou plackou a spoločne zapiekli. Obľúbil som si aj palacinky s orieškovým krémom. Polievky sú rýchlovka.“ 

Obľúbené jedlá Lucie a Václava  

 Lucie a Václav po premene s KetoDiet

Tešili ich pochvaly počas diéty  

Ktorá žena netúži po uznaní svokra? Lucka sa ho dočkala. Najväčším fanúšikom jej je však syn. „Ten sa rozhodol robiť mi trénera na rotopede. Burcuje ma, nech vydržím ešte chvíľku. Chodí so mnou na prechádzky a prehovára ma, aby som s ním hrala futbal,“ rozpráva Lucie.  

Aj Václav si užíva pozitívne reakcie. „Už dlhší čas vás pozorujeme a nejako ste veľmi zhodili,“ hovoria kolegyne. „Aj chlapci z práce tvrdia, že vyzerám úplne inak,“ dodáva hrdo Václav. Už obliekol kraťasy, ktoré mal na sebe pred 15 rokmi, a dokonca natiahol maskáčové nohavice z vojny.  

V aute mám konečne miesto medzi bruchom a volantom,“ smeje sa Václav.  

Lucie a Václav po premene s KetoDiet

Keď sa dvaja majú radi...

Z Lucky a Václava vyžaruje vzájomná náklonnosť. Každú chvíľku sa pohladia a usmejú sa na seba. „S manželom sa veľmi podporujeme. Je super, že na ňom vidím zmeny. Predtým zle dýchal, teraz sme aktívni spoločne,“ raduje sa Lucie. A Václav jej slová potvrdzuje: „Keď sa pozriem na oblečenie alebo do zrkadla, vidím to. Keď vyjdem po schodoch, cítim, že je mi lepšie.“

Noví keto poradcovia?  

Priatelia Lucku a Václava oslovujú a pýtajú sa na podrobnosti a postup chudnutia. „Veľmi sa im páči tá naša báječná zmena,“ hovoria.  

Aké sú výsledky Lucie a Václava?  

  • Obaja manželia krásne zhodili tukové zásoby.
  • Zlepšili sa im hodnoty útrobného tuku, ktorý obopína vnútorné orgány a môže zhoršovať ich funkciu.
  • Udržali si svalovú hmotu, ktorú počas chudnutia chránia bielkoviny.

„KetoDiet je jednoznačne zmena k lepšiemu,“ odkazujú Lucie s Václavom.  

Lucie: Lucie pred a po KetoDiet

Václav: Václav pred a po KetoDiet

Za zapožičanie krásnych šiat pre Luciu ďakujeme DRESS CODE v Pardubiciach. Dokonalý účes a mejkap má na svedomí vizážistka Denisa.

BackStage Barber Shope sa Václavovi postaral o vlasy a fúzy. 

 

Foto: KetoDiet   

Tento článok stojí za zdieľanie!

Bažíte po ďalších témach?

Budeme vám ich posielať do e-⁠mailu.
Môžete sa kdykoľvek odhlásiť.
Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov
Tereza Břízová copywriter KetoDiet

Ako správny copywriter zásobuje náš blog novinkami zo sveta proteínovej diéty, rozhovormi o chudnutí a článkami z oblasti aktívneho životného štýlu.

Ďalšie premeny

Pozrite sa na príbehy ďalších KetoDiet zákazníkov a inšpirujte sa. Dokážete to aj vy.
To ma zaujíma