Black Friday – vybraný proteín za polovičné ceny!
Navyše zľava 20 % aj na Stay fit. Kód: BLACK
Navyše zľava 20 % aj na Stay fit. Kód: BLACK
Nielen na Vianoce vám tento kapor príde na chuť. Skvelú chuť mu dodá pikantná marináda so zázvorom, s cesnakom a bylinkami. Pripraviť ho môžete v rúre, ale aj na grile.
Kapor | 200 g |
Jogurt biely grécky | 140 g |
Zázvor čerstvý | 20 g |
Cesnak | 12 g |
Olivový olej | 50 ml |
Čerstvý ligurček | 10 g |
Čerstvá šalvia | 5 g |
Soľ | podľa chuti |
Korenie | podľa chuti |
Citrónová šťava | 5 ml |
Z uvedených surovín vytvoríme 2 porcie.
Na tento recept sme použili biely grécky jogurt s 5 % obsahom tuku.
Ak si chcete kapra pripraviť na grile, potom je ideálny vo forme filiet bez kostí. Filety si vždy rozdeľte na jednotlivé porcie, oveľa lepšie sa vám s nimi bude manipulovať. Pokiaľ sa nechcete zdržiavať prípravou kaprích filiet, môžete ho rozdeliť na tzv. podkovy. Mäso z kapra nemusíte dlho marinovať, stačí len krátke odležanie v marináde chvíľu pred samotným grilovaním.
Naše tipy:
Výživové hodnoty | |
---|---|
Celková energetická hodnota pokrmu na 1 porciu: | 1 179 kJ/282 kcal |
Bielkoviny | 21,2 g |
Sacharidy | 3,9 g |
Tuky | 17,7 g |
Vláknina | 0,2 g |
Autorka skvelých keto receptov z tých najkvalitnejších surovín. Je dôkazom toho, že variť sa dá chutne aj bez zbytočných cukrov.
Recepty, novinky a tajné akcie.
Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.